x

The Church til Danmark

The Church til Danmark

Det australske band The Church kan ikke beskyldes for at overrende Danmark, men 13. marts spiller de i Lille Vega i København. The Church er noget nær et veteranorkester, som blev dannet tilbage i 1980 og har udsendt en stribe album, senest det nyligt udsendte "After Everything Now This".

The Church spiller skramlende 60’er-guitar-pop a la The Byrds kombineret med frontsangeren Steve Kilbeys melankolske stemme og bandets neo-psykedeliske univers. Herhjemme er bandet nok mest kendt for hittet "Under The Milky Way", der også gav dem deres internationale gennembrud.

Der har dog været langt mellem hitlisteplaceringerne for gruppen, og det er faktisk synd, mener mange anmeldere, også GAFFAs Finn P. Madsen. Hvis du klikker på linket øverst til højre, kan du læse hans anmeldelse af The Churchs seneste album.

Opvarmningen ved koncerten leveres af David Lane, en anden australier, der i øvrigt spiller piano på nogle af numrerne på The Churchs seneste cd og har fået anmelderros for sine hjertegribende sange.

Læs anmeldelsen her

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA