Hvad vil du spørge Marwan om?

Hvad vil du spørge Marwan om?

Danske Marwan er tilbage med sit fjerde album ”Partisaner”, som udkommer den 3. marts. Her vil man ud over Marwans stemme blandt andre kunne høre L.O.C., Lord Siva og Bai-D, og albummet er produceret af L.O.C’s faste producer ES.

 

I anledning af det nye album bringer vi et interview med Marwan, og vi synes, at I, kære læsere, også skal have muligheden for at stille ham nogle spørgsmål. Så hvis I har noget, I altid gerne har villet spørge Marwan om, er det bare med at komme til tasterne i kommentarfeltet herunder eller på Facebook, Instagram eller Twitter med hashtagget #marwansvarer, senest onsdag den 8. februar klokken 13.

 

Det kommende album tager sit udgangspunkt i Marwans ønske om at skabe en bedre verden, set fra hans virkelighed som dansk-palæstinenser. Albummet er et udtryk for Marwans trang til at råbe op, skildre tabubelagte emner og kæmpe for frihed til folket. Ifølge Marwan er albummet en hyldest til ham eller hende, der uanset religion, hudfarve eller nationalitet står forrest i kampen for en mere retfærdig verden.

 

Inden udgivelsen af det nye album spiller Marwan den 24. og 25. februar to release-koncerter i Aarhus og København, hvor publikum får muligheden for et eksklusivt lyt til sangene fra det nye album, før det udkommer.

 

Rapperens seneste album "MARWAN" blev af GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr kaldt hans stærkeste til dato og beskrevet som "rigtig lækkert og fyldigt med masser af lag, og det klæder hans stemme rigtig godt – de har forstået at forene både det bløde, hårde, minimale og svulstige og tilpasse det hele til Marwans skarpe og mørke stemme."

Du kan læse hele anmeldelsen her.

 

 

Release-koncerter før albumudgivelse:
24. februar i Atlas, Aarhus

25. februar i Pumpehuset, København

 

Billetsalget er i gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA