Nyhed

To musikalske sværvægtere mødes i samarbejde i DR Koncerthuset

Guitarist fra instrumentalbandet Earth og det musikalske multitalent The Bug har indgået et interessant samarbejde, der lægger turen forbi hovedstaden i løbet af foråret.

Når DR Koncerthusets Studio 2 lørdag den 15. april slår dørene op for aftenens koncert, bliver det et spændende bekendtskab, publikum kommer til at gøre sig. To vidt forskellige musikveteraner har slået rødderne sammen og opfører et show, de kalder ”The Bug vs. Earth”.

Den britiske musiker Kevin Martin mixer genrer såsom dub, dancehall og hiphop og har tidligere samarbejdet med Daddy Freddy og John Zorn.

Dylan Carlson, der er eneste tilbageværende originale medlem af bandet Earth, er en metal-guitarist fra grunge-fødebyen Seattle. Han er især bemærkelsesværdig for sit tætte venskab med legenden Kurt Cobain, som han på et tidspunkt delte en lejlighed med.


Nederst kan du få et gensyn med Dylan Carlsons alt for tidligt afdøde roomie, Kurt Cobain, opføre en akustisk version af ”The Man Who Sold The World” fra Nirvanas MTV Unplugged-koncert tilbage i 1993.

Billetsalget til koncerten er allerede i gang.


ANNONCE