x

Michael Jackson-album lækket på nettet

Michael Jackson-album lækket på nettet

At sige at det kommende album fra Michael Jackson er længe ventet er vist en underdrivelse. Derfor kan det vel næppe heller overraske, at lige så snart der dukker ny musik fra Kongen af Pop, så vil det sprede sig som en steppebrand.

Derfor kan man nu på forskellige BitTorrent-websider finde en fil med navnet "Michael Jackson - Unfinalised New Album (2008)", der indeholder en lang række sange, der angiveligt skulle dukke op på Jacksons kommende album.

De inkluderede sange i filmen er navngivet som følger:

1. Michael Jackson & The Fugees - Gangsta (No Friend of Mine)
2. Xcape
3. Why - with 3T
4. What More Can I Give
5. Todo Para Ti (What more can I give - Spanish version)
6. What more can I give (Todo Para Ti - Spanglish version)
7. Let Me Let Go
8. Someone Put Your Hand Out
9. Shout
10. I Need You - with 3T
11. Ride With Me - with Rodney 'Darkchild' Jenkins
12. Biggerman
13. Get Out Of My Mind
14. Mamacita - with Santana

Hvilke konsekvenser for udgivelsen af albummet dette får vides endnu ikke. Men det er i hvert fald en indikation på, at Michael Jackson har indspillet materiale til et nyt album, og at et comeback kunne ske i den nærmeste fremtid.

Rundt om på nettet sås der dog tvivl om, hvorvidt alle numrene er indspillet af Michael Jackson. Eksempelvis kan man finde sangen "Mamacita" på Jason Malachis MySpace-side, og sangen "What More Can I Give" er en støttesang Jackson indspillede i 2001 sammen med navne som Shakira og Beyoncé.

Desuden er sangen "Gangsta (No Friend of Mine)" lavet i samarbejde med rapperen Tempamental og Pras fra Fugees og har været ude som radiosingle i USA.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA