x

Niels Skousen indspiller live-cd

Niels Skousen indspiller live-cd

Da Niels Skousen i 2002 vendte tilbage til musikscenen efter næsten 20 års pause, var der tale om et særdeles vellykket comeback. At Skousen, som en af mændene bag det klassiske Skousen & Ingemann-album "Herfra Hvor Vi Står", i forvejen var en af dansk musiks anerkendte sangskrivere, var åbenlyst for de fleste – men at han også i det ny årtusinde var så vital og væsentlig som nogensinde, var en særdeles kærkommen og glædelig overraskelse.

Tilbagekomsten skete med albummet "Dobbeltsyn", der blev rost af en enig presse, og ved den efterfølgende Danish Music Awards modtog Niels Skousen prisen for at have begået "Årets Danske Folk Udgivelse", sangskriverkollegaerne hyldede ham med DJBFA's Ærespris, han blev "Årets Danske Folk Sangskriver" – og da musikanmelderne uddelte deres Steppeulve, blev Skousen topscorer og hyldet med hele tre priser som Årets Tekstforfatter, Årets Sangskriver og for at have skrevet Årets Melodi.

Også albummet "Daddy Longleg" fra sidste år blev rost, og det er materialet fra de to plader suppleret med perler fra et stort bagkatalog, at Niels Skousen nu indspiller på en live-cd på Copenhagen Jazzhouse.

Niels Skousens er i godt selskab med guitaristerne Jonas Struck (Swan Lee) og Rune Kjeldsen (Kira & The Kindred Spirits og Sort Sol).

Optagelserne foregår til en koncert 28. oktober på Copenhagen Jazzhouse, og billetter kan fortsat købes via Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA