x

DR møder Take That

DR møder Take That

Da Take That 11. oktober lancerede deres Europaturné i den nordirske by Belfast skete det foran omkring 10.000 publikummer og en række danske pressefolk.

Efterfølgende kunne man i forskellige danske medier læse, at anmelderne var enige med publikum om, at de fire englændere havde leveret et imponerende show, der af GAFFAs anmelder blev opsummeret således:

"Som en helhed fungerede gruppen fint, og de druknede aldrig i det ekstravagante sceneshow, der ellers konstant bombarderede folk med indtryk. Ikke overraskende elskede folk hver eneste tone, bevægelse, kommentar og smil, hvilket gjorde koncerten til en ren hjemmebaneoplevelse. For folk der ikke var megafans var det en fornøjelse, at de havde forsøgte at blive voksne med ynde i stedet for at klynge sig fast til deres 90'er-stil, og at de pinligste sange fra den tid ikke figurerede på sætlisten. Og for rigtige fans var det et kærkomment gensyn med en regulær hitparade fra ungdommen og de nye hits, der viser, at bandet stadig har en relevans for folk, der elsker velpoleret popmusik".

Ved samme lejlighed fik Danmarks Radio et ganske eksklusivt tv-interview, hvor Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange og Howard Donald vil fortælle om storhedstiden i 90'erne, glæden ved at være tilbage og om det normale liv, de lige nåede at smage på uden for rampelyset, før succesen vendte tilbage.

Se interviewet og historien om Take That fredag den 9. november klokken 23:00 på DR1.

Take That kan opleves live i Aalborg Kongrescenter 9. og 10. november samt i Forum i København 11. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA