x

Aqua forenet i ny video

Aqua forenet i ny video

Som GAFFA i går som de første kunne afsløre, vil Aqua fredag til et pressemøde meddele, at de bliver gendannet for at tage på turné.

Efterfølgende har MSN Gossip erfaret, at gruppen har registreret domænenavnet aquamusic.dk og både planlægger 30 koncerter inklusive Grøn Koncert og et kommende opsamlingsalbum, der også vil indeholde nyt materiale.

Men allerede nu kan man faktisk se de fire medlemmer samlet igen i en ny video.

Søren Rasteds projekt Hej Matematik har nemlig netop udsendt en video til sangen "Centerpubben", hvor han selv og duoens andet medlem Nicolaj Rasted går rundt i et forretningskompleks.

De går naturligt nok forbi en række butikker, og pludselig kan man i et kort øjeblik se Claus Norreen, Lene Nystrøm Rasted og René Dif opstillet som mannequiner i et vindue.

Dette er anden gang inden for kort tid, man kan se de fire medlemmer samlet. De har ellers ikke vist sig sammen offentligt siden Zulu Awards i 2004. De fire medlemmer deltog også i denne måned til et release party for Thomas Troelsens nye band Private. Gruppen var dog også samlet i et sommerhus sidste år i forbindelse med dokumentarfilmen "Turn Back Time".

Se videoen til Centerpubben


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA