x

Brian Wilson giver endnu en dansk "Pet Sounds"-koncert

Brian Wilson giver endnu en dansk "Pet Sounds"-koncert

Stifteren af de legendariske Beach Boys, sanger, sangskriver og pianist Brian Wilson, er i øjeblikket i gang med en længere verdensturné med Beach Boys-albummet "Pet Sounds", som kunne fejre 50 års jubilæum i 2016. Koncerten bringer ham til den nye koncertsal Odeon i Odense 29. juni.

Til denne koncert vil man kunne opleve "Pet Sounds" blive spillet i sin helhed sammen med både de største hits og sjældenheder fra det store Beach Boys-bagkatalog. Albummet, der er kendt for numre som "God Only Knows", "Wouldn't it Be Nice" og "Sloop John B", er det 11. studiealbum fra det californiske surfrockband.

"Pet Sounds" blev allerede ved udgivelsen den 16. maj 1966 betragtet som en banebrydende udgivelse. Pet Sounds brød i kreativitet og udtryk med bandets allerede verdenskendte "surf sound". Brian Wilson ville noget mere med sine kompositioner og satte sig for at lave et album, som i sin helhed var tænkt som en sammenhængende historie.

Denne turné er sidste gang, man kan opleve albummet blive spillet live i sin helhed. "Pet Sounds" er i øvrigt blevet kåret til det næstbedste album nogensinde af musikmagasinet Rolling Stone – kun overgået af The Beatles' "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band". 

Brian Wilson gav også en "Pet Sounds" koncert på Værket i Randers 1. september 2016. Her uddelte GAFFAs anmelder Espen Strunk fire stjerner og skrev blandt andet: "...selvom det ikke just var en kunstner i sit livs form, vi bevidnede – ja, så var det dog et nogenlunde værdigt legendemøde i Randers denne torsdag aften." Læs hele anmeldelsen her.

Billetsalget begynder 17. februar klokken 10.

Varm op med det legendariske album:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA