x

Vandt du Dave Gahan?

Vandt du Dave Gahan?

Depeche Modes frontfigur Dave Gahan har netop udsendt sit andet soloalbum, opfølgeren til 2003-debuten ”Paper Monsters”. Albummet har fået ganske fine anmeldelser, og adskillige anmeldere har noteret sig, at Gahan er ved at træde i karakter også som sangskriver. Ellers har Martin Gore jo – bortset fra på det seneste Depeche Mode-album ”Playing The Angel” – har stået for stort set al sangskrivning i Depeche Mode-regi, siden Vince Clarke forlod gruppen i 1981. Gahans mange år i Depeche Mode har dog også sat sit tydelige præg på ”Hourglass” med dens melankolske og sine steder smådystre elektro-pop-rock.

GAFFAs anmelder Finn P. Madsen tildelte ”Hourglass” fire ud af seks stjerner og skrev blandt andet følgende ord:

”’Hourglass’ er skrevet og produceret sammen med Christian Eigner (trommer) og Andrew Philllpott (guitar) og tager en overraskende elektronisk drejning, hvor der er givet plads til eksperimenterne i lydbilledet. (...) Dave Gahan er stabil som solist på Hourglass. Han behøver ikke at stå på sidelinjen længere og kigge på, at Martin Gore løber med al æren.”

Du havde nu muligheden for ikke blot at vinde Dave Gahans nye album, men også en fed Gahan-T-shirt. Alt, du skulle gøre for at deltage, var at svare rigtigt på følgende spørgsmål. Og svaret er: 3

De heldige vindere, der modtager præmierne i nærmeste fremtid, er som følger. Tillykke!

Marie Sørensen
8000 Århus C

Rikke Larsen
2100 København Ø

Janni Petersen
4700 Næstved

Peter Hunyadi
2630 Høje Taastrup

Stephan Lauridsen
8600 Silkeborg

Sebastian Nissen
5620 Glamsbjerg

Dave Gahans hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA