Nyhed

Se intens livevideo med den roste danske hiphop/soul-duo Broer

Efter den mørke "Broer – den visuelle ep" kommer nu den mere optimistiske "Tættere på"

Den roste danske hiphop/soul-duo Broer alias brødrene Aleksander og Carlos Wind Demsitz er aktuel med en intens livevideo, hvor de fremfører deres nye nummer,"Tættere på". Se videoen ovenfor.

Broer udgav i august 2016 en 30 minutters visuel ep, "Broer – den visuelle ep" omhandlende deres fælles historie og opvækst. Kortfilmen havde premiere i Husets Biograf i København, og GAFFAs anmelder Peter T. Aagaard skrev blandt andet: ”Brødrenes samspil er en oplevelse i sig selv, men lige så dragende er musikken, og man mærker sig selv forsvinde ind i lyden”. Læs mere om den visuelle ep og se den her.

Til forskel fra den mørke debut-ep har det nye nummer en mere optimistisk tone. Selv fortæller duoen om nummeret:


”Vi har valgt at kalde det ”Tættere på”. Hvor vores ep handler om alt det, vi kommer fra, så afspejler denne sang, hvem vi er i dag. Efter vi har sat ord på de svære historier, er denne sang skabt i øvelokalet, hvor der har været ro og plads til, at tankerne har kunnet flyve, lydene forme sig, og dynamikken har fået lov til at leve”.

Andreas P. Bjerring, der også er bagmanden bag beats'ene på ep’en, spiller keyboard i den nye livesession, Anders Justiniano spiller trommer og Aske Grieger betjener Moog-synthen.

Videoen er filmet og redigeret af Bears in Tuxedos Productions på spillestedet Gimle i Roskilde med hjælp fra vækstlagsinitiativet Gimle Sound-Tjek, hvor Broer i efteråret 2016 havde deres debutkoncert.


Den ene af de to brødre, Carlos Wind Demsitz, er i øvrigt også kendt som rapperen Mund de Carlo, hvis seneste ep "Ja nej måske" fik fire stjerner af GAFFAs Peter T. Aagaard og blandt andet følgende ord: "Hans krystalklare stemme er lige så genkendelig som hans originale ordspil og fænomenale flowteknik. Efter sidste års solide “Ordene først”, hvor skarpe punchlines blev leveret over boombap-beats, er Mund De Carlo denne gang ude i et mere eksperimenterende ærinde." Læs hele anmeldelsen her.

Den anden bror, r&b-sangeren Aleksander Demsitz, har udgivet ep'en "Skjulte smil" under kunstnernavnet Aleksander.

 


ANNONCE