x

Vandt du Nye Rødder?

Vandt du Nye Rødder?

Huset i Magstræde i København sætter midt i november fokus på genrerne country, folk og blues med tre dage under titlen "Nye Rødder". Og nu kan du søreme vinde billetter til festivalen – hvis du er rigtig heldig, kan du vinde to partoutbilletter, og ellers kan du vinde to billetter til en valgfri dag på festivalen.

Koncerterne foregår på to mindre scener i Huset, som skaber den perfekte atmosfære til en country/blues-festival, hvor intimitet og nærvær er afgørende.

Festivalen byder på 14 danskbaserede bands, der blandt andet tæller musikere fra sammenhænge som The Broken Beats, Murder, Rhonda Harris og Kira And The Kindred Spirits. Desuden kan festivalen præsentere et enkelt amerikansk navn, nemlig Mark Olson – en kunstner, americana-fans burde kunne nikke anerkendende til.

Om de medvirkende navne siger en af arrangørerne, Mads Mouritz (der selv optræder på festivalen), i en pressemeddelelse:

– De bands, der vil optræde, tager fat i countrymusikkens virkemidler og instrumentering, og samtidig bryder de med den mere traditionelle opfattelse af country. Det er musikere, som har lyttet til bl.a. Hank Williams og Johnny Cash, men som også dyrker rocken, punken, jazzen osv.

Programmet er som følger:
Torsdag den 15. november:
Mark Olson
Marie Fisker
Cody

Fredag den 16. november:
Munck//Johnson
Maria Laurette Friis / Pamelia Kurstin
Rumspringa
Benny Holst Trio
Southern Gothic Tales
Young Comets

Lørdag den 17. november:
Il Tempo Gigante
Maria Viskonti / Jackson
CS: Nielsen
Mouritz & Vi Der Valgte Natten
Ned Ferm featuring Nikolaj Nørlund & friends
One-Eyed Mule

Som sagt kunne du vinde enten to partoutbilletter til alle tre dage eller to billetter til en valgfri dag. Alt, du skulle gøre for at deltage, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: The Jayhawks.

De heldige vindere, der har fået besked, er som følger. Tillykke!
Vinder partoutkort:
Sanne Lund
1813 Frederiksberg C.

Vinder en valgfri dag:
Rasmus Adserballe
2100 København

Ea Bruun
2600 Glostrup


Læs mere på Huset i Magstrædes hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA