x

The Streets ikke i Radioheads fodspor

The Streets ikke i Radioheads fodspor

Det skorter ikke på kunstnere, der har bakket op om Radioheads initiativ med at lade deres album kunne blive downloadet til en valgfri pris – eksempelvis Oasis, Jamiroquai, Nine Inch Nails, Ian Brown, Johnny Marr og senest, som fortalt på GAFFA.dk tidligere i dag, en senior-kunstner som Cliff Richard.

Men ikke The Streets alias rapper og programmør Mike Skinner. På sin blog på sin MySpace-side fortæller han, at han ingen planer har om at følge i Radioheads fodspor med at lade fans selv bestemme prisen på gruppens musik. Han nævner ganske vist ikke gruppen ved navn, men skriver følgende, i forbindelse med at han omtaler et kommende salg af merchandise relateret til hans video-blog Beat Stevie:

”Vi sælger snart Beat Stevie-T-shirts. (...) Jeg er dog ikke gået ren 1968-stil: vi vil ikke spørge folk om, hvad de synes, de har lyst til at betale. Vores produkter bliver beroligende dyre.”

På sit seneste album, ”The Hardest Way To Make An Easy Living” fra 2006, lægger Skinner da heller ikke skjul på sin overklasse-livsstil med hurtige biler, damer, luksushoteller og stoffer, selv om han gør det med stor selvironi. På coveret står han foran en Rolls-Royce. Og som han selv rapper på forgængeren "A Grand Don't Come For Free", så kommer den slags jo ikke gratis.

The Streets på MySpace inklusive blog


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA