x

Volbeat er klar med supportnavne til Parken

Volbeat er klar med supportnavne til Parken

Volbeat annoncerer, at Flogging Molly skal fungere som support-act ved udvalgte koncerter – blandt andre den udsolgte koncert i Telia Parken den 26. august. Breaking Benjamin og Beatsteaks vil være support til andre udvalgte koncerter, mens Amorphis vil åbne ballet til alle koncerterne.

På trods af den keltiske punkmusik og den irskfødte forsanger, Dave King, blev Flogging Molly grundlagt i Los Angeles i 1997. De er lyden af protest, kamp og historie og kombinerer den traditionelle keltiske musik med harmonika, mandolin, violin og de rå guitarer fra punkverdenen.

Volbeat-forsanger, Michael Poulsen, sender ofte invitation til at dele scenen med dem, han har en dyb respekt for – sammen med dem, der har haft en direkte indflydelse på ham. I dette tilfælde har han fulgt Amorphis siden begyndelsen af ​​90'erne, og respekterer fortsat bandet højt.

Volbeat smutter snart en tur over Atlanten for at spille en lang række koncerter i USA og Canada og vender altså tilbage til Europa i august, hvor de ligeledes tager på turné.

Volbeat er i øvrigt nomineret til hele fem GAFFA-Priser i år, hvor de sammen med Mads Langer og Phlake, der begge ligeledes har fem nomineringer, ligger forrest i nomineringsfeltet. Vinderne afsløres i Odeon i Odense 11. marts, og de optrædende er Mew, Simon Kvamm, Kellermensch, Katinka, Aksglæde samt yderligere to navne, der snart offentliggøres. Læs mere og køb billet på GAFFA.dk/prisen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA