x

Premiere: Vâlvâ udgiver triphop-inspireret single med superflot nordlys-video

Premiere: Vâlvâ udgiver triphop-inspireret single med superflot nordlys-video

Vâlvâ er navnet på et nyt musikprojekt skabt af Vera Sianna, der trækker inspirationer fra triphop-giganter som Portishead og Massive Attack. Nu er hun klar med førstesinglen “Atmosphere”, der har en tilhørende musikvideo – den kan ses i bunden af nyheden.

Det specielle kunstnernavn Vâlvâ stammer fra den rumænske myte om Vâlverne, smukke kvindelige mytiske væsner, som beskytter naturen mod ødelæggelse, der kan ses i baggrunden på nattehimlen.

Landskabsfotografen Scott N. Halliday står bag den flotte video, der er fyldt med timelapses af den imponerende grønlandske nattehimmel, hvor nordlyset er til stede, som skyer er det i Danmark. Vera Sianna udtaler selv om nummeret: “Tanken om, hvor små og ubetydelige vi er på et kosmisk plan er vidunderlig og dybt foruroligende. I kosmisk størrelse er vi ikke andet end atomer, og samtidig har vi ikke fundet andet som kan sammenlignes med os derude – endnu. Og det er det ‘Atmosphere’ handler om.”

Vâlvâ spiller debutkoncert på KB18 på lørdag den 4. marts, hvor man kan høre “Atmosphere” og det resterende, endnu ikke udgivne materiale.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA