x

Mød GAFFA-Prisen-aktuelle Kellermensch i GAFFA marts – på gaden i dag

Mød GAFFA-Prisen-aktuelle Kellermensch i GAFFA marts – på gaden i dag

Så er GAFFAs tredje nummer i 2017 på gaden. 68 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie er et stort interview med Kellermensch, der er aktuelle med deres længe ventede og meget roste andet album, "Goliath", og kan opleves live til GAFFA-Prisen i Odeon i Odense 11. marts. Vi har mødt bandet på hjemmebane i Esbjerg til en snak om tvivl, frustration og eksperimenterende rockmusik.

Du kan i øvrigt stadig nå at købe billetter til GAFFA-Prisen – hvor også blandt andre Simon Kvamm, Mew, Katinka og Soleima optræder – på GAFFA.dk/prisen

Ed Sheeran er 26 år, på toppen af poppen på verdensplan og klar med sit tredje album, "÷". Vi har mødt den travle mand i Oslo til en snak om blandt andet det nye album, turnéen, der bringer ham til Jyske Bank Boxen 1. april samt om Radiohead og Nirvana.

Suspekt står stærkere end nogensinde i det danske musiklandskab med deres sjette album. GAFFA har mødt dem til en snak om at være 100% Jesus, om sorg og om ansvar.

Rocklegenden Iggy Pop er aktuel i dokumentarfilmen "Gimme Danger" og kan opleves på Haven Festival på Refshaleøen til august. Vi har mødt ham på tomandshånd i Los Angeles.

Desuden kan du læse interviews med Aksglæde og Turbolens – som også begge kan opleves til GAFFA-Prisen – Melanie Martinez, The Franklin Electric, albumaktuelle Marwans svar på læsernes intelligente spørgsmål, om den TV2-aktuelle serie "Mercur" Andreas Jessens musiksmag – og meget mere.

Find GAFFA på en café, et bibliotek, en pladebutik, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med martsudgaven af GAFFA!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA