x

James Blunt til Danmark

James Blunt til Danmark

Den engelske singer-songwriter med det blødende hjerte og en fortid som NATO-officer på Balkan, James Blunt, udgav for nylig sit andet album, “All The Lost Souls”, og med det i ryggen drager han ud på en turné, der bringer ham til KB Hallen i København lørdag den 22. marts.

James Blunts 2005-debut “Back To Bedlam” blev en massiv salgssucces, ikke mindst takket være kæmpehittet “You’re Beautiful”. Albummet har solgt mere end 125.000 eksemplarer i Danmark og mere end 12 millioner på verdensplan, og det har ligget nummer 1 på hitlisten i 16 lande.

Efterfølgeren “All The Lost Souls” lader også til at blive en pæn succes. I hvert fald er førstesinglen “1973” også blevet et hit, og i Danmark modtog albummet guldplade for 15.000 solgte eksemplarer allerede dagen efter udgivelsen – dog i såkaldt indsalg til pladeforretningerne og altså ikke et tal, der afspejler salget over disken.

Billetsalget til koncerten starter mandag 5. november kl. 10.00 på Billetnet, telefon 70 15 65 65 eller www.billetnet.dk

James Blunts hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA