GAFFA-Prisen-aktuelle Soleima farvelægger musikvideo med visuelt dagdrømmeri


GAFFA-Prisen aktuelle Soleima bringer legende sommervibes i en ny farvestrålende musikvideo. Denne gang er det sangen ”Breathe”, der har fået en farvestrålende billedside. Sangen udkom den 24. februar og er skrevet i samarbejde med Vasco samt L.A.-produceren Hoodboi. Se videoen ovenfor.

Kulørt eskapisme

En svømmetur i en blå pool, et rødt exit-skilt og grønne palmer. Danske Soleima sender sommervibes ud i landet med en kulørt musikbideo til sangen ”Breathe”. Ifølge sangerinden handler nummeret om at finde et åndehul væk virkeligheden:

“Breathe” handler om eskapisme, at flygte fra tid og sted, væk fra virkeligheden. Næsten som når man er på ferie og glemmer om alt det derhjemme. Så vi ønskede at give videoen en feriestemning, kombineret med flugt og konsekvensen af denne. Vi endte nok nærmest med en collage frem for et narrativt udtryk, som passede godt ind i denne stemning”, fortæller Soleima om musikvideoen, der er optaget i downtown L.A., West Hollywood, Big Bear Lake i Californien samt Malaga.

At give slip

Musikvideoen er produceret i samarbejde med den danske instruktør og fotograf Jonas Risvig, der tidligere har arbejdet sammen med artister som Christopher, Suspekt, Medina, Pusha T og Jean Michel-Jarre. Ud over Risvig er videoen produceret sammen med artdirectoren Maya SB, der tidligere har arbejdet med Soleima i forbindelse med musikvideoen til sangen ”Cracks”. Om samarbejdet udtaler Jonas Risvig:  

"Denne video handler om at kommunikere en speciel følelse af at give slip og give efter. Vi har stort set lavet alt sammen, Soleima, Maya og jeg, fra idé til optagelser og redigering, alt”.

Nummeret er en del af minialbummet ”No. 14”, der rammer gaden den 21. april. Ud over at sangerinden gæster GAFFA-prisen den 11. marts – køb billetter her – holder hun releasekoncert på Bremen i København samme aften, som pladen udkommer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA