x

January Jaunt i rotation på amerikansk MTV

January Jaunt i rotation på amerikansk MTV

Den århusianske gruppe January Jaunt udgav i maj det ganske roste debutalbum ”Echoes & Stills”, der bød på dramatisk guitarrock med Ole Gundahl følelsesfulde vokal i front – et storladent udtryk ikke helt ulig eksempelvis Muse.

Albummet er udkommet på det nystartede århusianske pladeselskab Strange Ears Recordings, der har arbejdet hårdt på at promovere gruppen i ind- og udland, og arbejdet lader nu til at bære frugt. I hvert fald har selveste den amerikanske afdeling af MTV besluttet sig for at sætte gruppens video i rotation både på kanalen – der har syv millioner senere – og på sin hjemmeside. Ifølge Strange Ears endda i høj rotation.

I forvejen bliver January Jaunt spillet på en række amerikanske musikvideokanaler – ifølge Strange Ears ikke mindre end 25 styk. En af dem, imf.com, kalder ligefrem January Jaunt for ”Denmark’s next big thing” i en overskrift, selvom kanalen ifølge selve artiklen vist mest tænker på modtagelsen af bandet herhjemme. Men lad os alligevel krydse fingre for et muligt nyt dansk musikalsk udlandseventyr.

January Jaunt på amerikansk MTV


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA