x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Depeche Mode fejres på Rust

Fredag den 17. marts udgiver den britiske synth-gruppe Depeche Mode sit 14. studiealbum. Det er der rigtig mange mennesker, der glæder sig til, og derfor har Det Danse Depeche Mode Forum stablet en releasefest på benene på Rust i København. Det er aften af fans til fans, og der vil blandt andet blive afholdt en (meget svær) Depeche Mode-quiz, hvor præmiepuljen blandt andet udgør koncertbilletter til bandets koncert i Stockholm til maj.

Hvad: Depeche Mode Release Party

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 16. marts fra kl. 19.30

Hvordan: Facebook-event

 

Dansable rytmer på HQ
Torsdag giver Jærv og Farveblind koncert på HeadQuarters i Aarhus, som et led i deres danske miniturné. Det er selvfølgelig ikke til at gå glip af, men foruden de to optrædener, har Mr. Sexual Healing og lydsmed i Jærv, Mathias Smidt lovet at smide med beats i en times tid i netop denne anledning.

Hvad: Jærv + Farveblind DJ Set

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 16. marts fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 

Rust fylder 27 år!

I år er det 27 år siden, at Rust åbnede dørene på det indre Nørrebro, og traditionen tro er der blevet stablet en kæmpe fest på benene. I år er der dog tale om et lidt arrangement, da Mike Skinner kendt fra The Streets er fløjet ind for at præsentere sit nye projekt Tonga. Der kommer naturligvis til at ske meget andet, der er mindst lige så svedigt, så stik i dit stiveste pus, og drible ned på Rust.

Hvad: Rust 27 År

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 17. marts fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Tung bas på Bolsjen

Bolsjefabrikken på grænsen mellem Østerbro og Københavns nordvestkvarter fyrer fredag atter op for Concrete Jungle. Den står på tung bas og massive rytmer, når det bedste fra drum’n’bass sætter gang i festen. Bag lydsystemet præsenteres der i løbet af aftenen hele fem beatmagere, blandt andre Noia Niz.

Hvad: Concrete Jungle

Hvor: Bolsjefabrikken, Ragnhildgade 1, Kbh. Ø

Hvornår: 17. marts fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

Fest for arbejderklassen

CPH:DOX raser i disse dage og et hvert arrangement er lig med sin helt egen fest. Lørdag står der dog noget særligt på programmet, når Empire Bio og Brus i samarbejde med CPH:DOX har stablet en vaskeægte fest for arbejderklassen på benene. Aftenen starter med filmvisning, dokumentaren Bunch of Kunst om den britiske post-punk-duo Sleaford Mods, hvorefter festen fortsætter ved siden af hos Brus.

Hvad: CPH:DOX x Brus præsenterer Bunch of Kunst x Working Class Party

Hvor: Brus, Gulbergsgade 29F, Kbh. N

Hvornår: 18. marts fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

Klubben til ære for 90’erne

Vega Klub vender lørdag tilbage med det populære arrangement, Club Supreme: Born Into the 90’s, der præsenterer det bedste af 90’ernes R’n’B og hiphop. Lokalerne i Lille Vega omdannes til et sandt festmekka, når DJ Typhoon med venner sætter ild til dine dansesko.

Hvad: Club Supreme – Born Into The 90’s

Hvor: Lille Vega, Enghavevej 40, Kbh. V

Hvornår: 18. marts fra kl. 23.30

Hvordan: Facebook-event

 

Lysterne sættes fri på Slagteriet

Slagteriet i Odense præsenterer lørdag et koncept til ære for alle kvinderne, når Lust løber af stablen. Natklubbens resident-dj Katia Nathalie er inviteret til at sætte gang i festen, som efterfølges af besøg fra Storbritannien i form af Dubstarr.

Hvad: Lust – Girls Club

Hvor: Slagteriet, Rugårdsvej 5, Odense C

Hvornår: 18. marts fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA