x

Run For Cover præsenterer nyt underselskab

Run For Cover præsenterer nyt underselskab

Under Cover er navnet på det danske rap-pladeselskab Run For Covers nye underselskab, der er sat i verden for at udgive en række ”sjove, skægge og alternative” sager, som tilmed tilstræbes solgt til så billig en pris som overhovedet muligt.

Under Cover vil tage sig af udgivelser, der ikke helt passer ind som regulære Run For Cover-udgivelser, og som noget lidt specielt vil man kun kunne erhverve sig underselskabets plader i specielt udvalgte streetwearbutikker og via Run For Covers velrenommerede streetteam, BombGaden.nu.

Under Covers fokus vil være lagt på mixtapes med danske kunstnere, og selskabets første udgivelse er allerede i støbeskeen. Der bliver tale om den nye signing, den århusianske rapper MagerMayn, som over det sidste halve års tid har opnået en vis kultstatus i undergrunden. Mandag den 26. november udsender han mixtapet ”Fisse, Stoffer & Skruetrækker”, der blandt andre gæstes af Jøden og Gísli.

Allerede 10 dage efter udkommer mixtapet ”Fucked Up Mixtape” af rapperen Gigasus, der får hjælp af folk som Marwan, Aeon og Mental.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA