x

Kom til Europapremiere på ny film om Joe Cocker

Kom til Europapremiere på ny film om Joe Cocker

Filmen “Joe Cocker: Mad Dog With Soul” har europæisk premiere på CPH:DOX, hvor også instruktøren bag filmen om den afdøde beat- og blueslegende vil være til stede. Det sker fredag den 17. marts i Cinemateket.

Joe Cockers livshistorie er blevet foreviget i en dokumentarfilm af den britiske instruktør John Edginton, der tidligere har lavet dokumentarfilm om blandt andre Pink Floyd. På CPH:DOX kan man for første gang på europæisk grund opleve den nye film om gasinstallatøren fra Sheffield, der nåede til Woodstock og resten af jorden rundt med sin raspede og soulsprøde stemme. 

Joe Cocker er ofte beskrevet som en følsom sjæl med et ekstraordinært talent, der konstant kæmpede for at overleve i en branche med hårde stoffer, idolisering og høje forventninger. De mest opslidende år kulminerede med den myteomspundne "Mad Dog Tour" i 1970, der også har givet inspiration til dokumentarfilmens titel.

Instruktør John Edginton vil selv være til stede ved visningen af filmen. Visningen er desuden lavet i samarbejde med Friday Late Night, så inden filmen ruller, vil baren være åben.

Joe Cocker døde 70 år gammel i 2014.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA