x

Spleen United rører på sig

Spleen United rører på sig

Det er efterhånden over to år siden, at århusianske Spleen United sendte det roste debutalbum ”Godspeed Into The Mainstream” på gaden, og nu er tiden da også så småt inde til at løfte sløret for opfølgeren, der er sat til udgivelse mandag den 14. januar.

Allerede nu og her kan man dog stifte bekendtskab med bandets nye single, ”My Tribe”, der er Ugens Uundgåelige på P3 i indeværende uge, og som tilmed kan opleves på MTV, hvor singlens musikvideo har fået påklistret mærkatet ”Fresh” og derved vil blive spillet over 80 gange i ugens løb.

Singlen er ligesom hele albummet produceret af amerikanske Michael Patterson, der før har produceret og mikset for prominente navne som She Wants Revenge, Black Rebel Motorcycle Club, Notorious B.I.G., Beck, P. Diddy og J-Lo.

Som tidligere skrevet her på GAFFA.dk, er Spleen United tilmed hovednavn på turnéen ”MTV Spanking New Music Tour”, der finder sted senere på måneden, og som også har navne som Beta Satan og JaConfetti på plakaten. Turnéplanen tager sig ud som følger:

15. november – Studenterhuset, Aalborg
23. november – Store Vega, København
24. november – Train, Århus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA