Video: Se den energiske Soleima udfolde sig på to niveauer til GAFFA-Prisen

Video: Se den energiske Soleima udfolde sig på to niveauer til GAFFA-Prisen

Til GAFFA-Prisen den 11. marts, var Soleima, med det borgerlige navn Sarah Mariegaard, den tredje liveoptræden på scenen i Odeon. En sangerinde, der skaber organisk elektronisk popmusik med inspiration fra funk og soul.

Soleima startede helt alene og siddende ved et klaver i et mørkeblåt lys. Kun med hjælp fra sin egen vokal og klaveret sang hun en afklædt version af ”Cracks”. En version, hun efterfølgende fortalte de assisterende værter, Sandie Westh fra P7 Mix og Carsten Holm fra P6 Beat, blev spillet offentligt for første gang. GAFFA-Prisen er nemlig en særlig lejlighed, som giver mulighed for at tænke sit nummer i en anderledes udgave.

Efterfølgende kastede hun sig over sin seneste single ”Breathe”, der kom i en lidt mere upbeat udgave, som vi normalt oplever Soleima. Kroppen blev brugt til at understøtte rytmerne og den energi, der følger med sangen.  

I samtalen i kongelogen med Carsten Holm og Sandie Westh lagde Soleima ikke skjul på sine ambitioner for sin musik: ”De (det multinationale pladeselskab Warner Music, red.) kan hjælpe med at få den ud i verden, det kunne jeg godt tænke mig, fordi jeg synger på engelsk, så er der en lidt større legeplads”. En drøm, Soleima tidligere har nævnt over for GAFFA og måske en grund til, at Sarah Mariegaard forlod rapgruppen Flødeklinikken, hvor hun tidligere sang på dansk.

Selvom hun ikke er en international stjerne endnu, nyder vi stadig Soleima herhjemme. Her kan du se eller gense hendes optræden til GAFFA-Prisen 2016:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA