Nyhed

Heartland Festival offentliggør otte nye navne til musikprogrammet

Den fynske festival har i dag offentliggjort otte nye navne til musikprogrammet. Blandt de nye navne er Veto, der ikke har givet koncert i fire år.

Fynske Heartland Festival har i dag offentliggjort otte nye navne til musikprogrammet. Blandt de nye navne er Veto, der ikke har givet koncert i fire år.

I forrige uge blev rockikonet Eddie Vedder offentliggjort til Heartland Festivals musikprogram, og de fynske arrangører fortsætter nu den musikalske oprustning. De otte nye musiknavne er: Bomba Estéreo, Veto, Glen Hansard, På Danske Læber, Oh Wonder, Sort Sol, Vellness Plader og Simon Kvamm.

Danske Veto arbejder på nyt musik og har ikke givet koncert i fire år, og Heartland Festivals publikum kan som de eneste i Danmark i år få lov at opleve bandet live. Desuden får publikum en sidste mulighed for at opleve Leonard Cohen-hyldesten På Danske Læber, hvor blandt andre Steffen Brandt, Tina Dickow, Jens Unmack, Oh Land og Katinka fortolker legendens sange.


Derudover er Bomba Estéreo garant for en elektronisk cumbia-fest med elementer af hiphop og house, mens irske Glen Hansard bringer folkrocken til den fynske festival. Der er også elektro-pop fra britiske Oh Wonder og besøg fra danske Sort Sol, Simon Kvamm og musikerkollektivet Vellness Plader.

Med dagens offentliggørelser mangler kun seks musiknavne, der bliver tilføjet programmet senere på foråret. I dag løftes desuden sløret for, hvem man kan opleve hvornår. Heartland Festival foregår i dagene 2.-4. juni ved Egeskov Slot på Fyn.

ANNONCE