x

Big Daddy Kane kommer til København

Big Daddy Kane kommer til København

Den tæt på legendariske East Coast-MC, Big Daddy Kane, lægger en aften forbi hovedstaden for at lade ordene og mic'en tale. Det kommer til at ske ved en koncert den 11. maj på Loppen. Billetsalget er i gang.

48-årige Big Daddy Kane debuterede i 1988 med undergrundshittet ”Raw” og debut-albummet ”Long Live The Kane”, som indeholdt publikumsfavoritten ”Ain’t No Half-Stepping” og er faderen til mange af de store 80'er-klassikere som ”Smooth Operator” og ”It’s a Big Daddy Thing”. Siden de glorificerede 80'ere har New York-rapperen dog cruiset rundt i mange retninger i form af mere r&b-orienterede udgivelser som ”Prince of Darkness” og endda også filmroller i film som ”Meteor Man” og ”Brown Sugar”.

I midt-90’erne forsøgte han sig dog igen med comeback-albummet ”Looks Like a Job for…”, der dog blev druknet i hypen omkring Dr. Dres virke i de hede californiske 90’er-rytmer. Og på trods af den svingende succes fra de knap så rap-orienterede projekter har han altid været højt skattet for sine dage i 80’erne som en gudsbenådet ordsmed. Og nu vil han så glæde Loppen med sin tilstedeværelse i senforåret.  

Man kan, udover Big Daddys tilstedeværelse, også glæde sig til opvarmning fra danske Manus Bell og DJ Typhoon. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA