x

Meat Loaf aflyser Europaturne inklusive Horsens

Meat Loaf aflyser Europaturne inklusive Horsens

I aften skulle han have spillet i Wembley Arena og på tirsdag i Forum Horsens. Begge koncerter samt resten af Europa-turnéen er imidlertid aflyst, da Meat Loaf har fået en cyste på stemmebåndet, oplyser den danske koncertarrangør DKB Motor.

Meat Loaf var ellers draget ud på sin ”Three Bats Tour”, hvor han skulle have spillet sange fra sine klassiske ”Bat Out Of Hell” 1, 2 og 3-plader fra henholdsvis 1977, 1993 og 2006.

Meat Loaf skal i den kommende tid igennem en række undersøgelser for at få fastslået, om det bliver nødvendigt med en operation. Han beklager, at han ikke er i stand til at gennemføre touren som planlagt og dermed må skuffe mange tusinde fans. Indtil videre er det lægerne, der bestemmer, men Meat Loaf garanterer, at han kommer tilbage - og forhåbentligt snart.

De, der har købt billet til koncerten, kan få dem refunderet til og med 1. december, hvorefter refundering ikke længere er mulig. Billetter, der er købt på nettet eller på telefon med dankort eller danske kreditkort bliver automatisk refunderet, mens billetter, der er købt andre steder refunderes ved henvendelse, hvor der købt.

På Horsens Ny Teaters hjemmeside kan man få yderligere oplysninger om betingelserne for refundering. Læs mere på http://www.hnt.dk eller hos Horsens Ny Teater tlf. 75 60 24 44

Meat Loafs hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA