x

De bedste musikalske aprilsnarre anno 2017

De bedste musikalske aprilsnarre anno 2017

I går var dagen, hvor alle skulle overveje de fantastiske nyheder en ekstra gang. Den 1. april er kendt for løgnehistorier, en dag hvor narrestreger er reglen frem for undtagelsen. Musikbranchen var heller ikke tom for gode idéer til årets mistænkelige historier. Blev du aprilsnar?

GAFFA har taget et kig på tingene, så du kan blive helt sikker.

 

NorthSide trækker stikket

NorthSide meddelte i går, at de i år går hundrede procent akustisk – Northside Unplugged. Det næste skridt mod at blive verdens mest bæredygtige festival har været at trække stikket. Derfor vil der ikke blive stillet strøm til rådighed for musikerne fra og med 2017. For at historien skulle virke realistisk, er der tilføjet, at storskærm og lys stadig vil bibeholdes. Der arbejdes også på løsninger som kondicykel-generatorer, et solcelleprojekt og vandmøller til de kunstnere, der ikke kan undvære lidt elektricitet.

 

Bookmaker klager til DR: Vil have Blachman ud af X Factor

Spilleselskabet NordicBets forretning går dårligt. X Factor er alt for gennemskuelig og mangler originalitet. Thomas Blachman er besat af, at deltagerne skal kunne synge rent, og publikum har derfor nemt kunnet gætte udfaldet. NordicBet har selvfølgelig udtalt, at deres store tab ikke hænger sammen med utilfredsheden med Blachman.

 

Nibe Festival og Jelling Musikfestival fusionerer

De jyske festivaller vil sikre herredømmet og være Jyllands største festival – og dermed slå Skanderborg Festival af pinden. Festivalleder for Jelling Musikfestival, Lars Mortensen, mener, at de jordbundne nordjyder og højtflyvende sønderjyder er et oplagt mix. Med den stigende konkurrence inden for festivaler er oprustningen mod fremtiden afgørende.

 

Kryds-factor – TV2 News laver en X Factor for politiske talenter

Det må siges, at X Factor har været en oplagt skydeskive i år. Thomas Blachman kræves ude af X Factor, og TV2 News disker op med nyt program for politiske talenter. Programmet, der får titlen Kryds-factor, er en politisk udgave af musikshowet X Factor. I Kryds-factor handler det bare om at finde Danmarks nye stemmesluger, et ny politisk talent. Showet skal være med til at gøre politik mere interessant for de unge.

 

Daft Punk har annonceret en livetour med 25 datoer.

Du skal desværre ikke pakke tasken og tage til London for at opleve Daft Punk til sommer. Nyheden om en rock’n’roll-tour var for god til at være sand, alligevel gik nyheden, med den glædelige verdensturné, hurtigt viralt. Presset fra den store fanskare skulle være årsagen til, at netop sommeren 2017 ville blive tiden for gruppens tilbagevenden.

 

Mads Langer springer ud som politiker – stiller op til Folketinget

Vi beklager, men du kan ikke sætte kryds ved "Mads Langer" til næste folketingsvalg. Vi prøvede, men GAFFAs skarpe læsere lugtede hurtigt lunten. Efter Mads Langers politiske takketale til GAFFA-Prisen 2016 var det oplagt at køre den helt ud. 12 års SU, frigivelse af hash og fri indvandring skulle være blandt Langers mærkesager ifølge det fiktive interview.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA