x

Playlisten GAFFA Fresh – hør ugens bedste sange og albums

Playlisten GAFFA Fresh – hør ugens bedste sange og albums

GAFFA er tilbage med GAFFA Fresh, vores playlister med ugens bedste sange og album. Denne uge har vi hørt ny musik fra navne som Cashmere Cat featuring MØ, Calvin Harris, Kendrick Lamar, Alt-J, Slowdive, Christopher, Jamaika, The Rumour Said Fire og mange flere.

Den norske producer Cashmere Cat har på sin nye single "9 (After Coachella)" allieret sig med såvel danske som den engelske producer Sophie, der trods kunstnernavnet er en mand med det borgerlige navn Samuel Lang. Sangen er en forløber for Cashmere Cats debutalbum "Wild Love", der udkommer i løbet af 2017.

Den skotske dj-stjerne Calvin Harris er aktuel med "Heatstroke" med vokaler fra såvel Young Thug som Pharrell Williams og Ariana Grande – noget af et stjernehold.

Indierocktrioen Alt-J er klar med "In Cold Blood", anden single fra deres tredje album, "Relaxer", som udkommer den 9. juni.

Charmetrolden Christopher er på banen med en helt ny sang, "Naked".
 
The Rumour Said Fire har udsendt "Stepping Out", anden single fra deres tredje album, "Crush", som udkommer 28. april – mere end fire år efter forgængeren, "Dead Ends".

Hør sangene og mange flere i Spotify-playlisten her – og husk at følge os på Spotify, så får du automatisk besked, når vi opdaterer listen:

Hør også sange fra ugens bedst anmeldte nye album og ep'er med blandt andre Alex Vargas, Katinka, Drake og Louis Rustum.

Som noget relativt nyt har vi også Apple Music-playlister med ugens bedste nordiske og ikke-nordiske sange og album. Playlisterne er blevet sammensat af redaktørerne af GAFFA i Danmark, Norge og Sverige.

Ugens bedste nordiske sange finder du her:

Ugens bedste nordiske album finder du her:

Ugens bedste internationale sange finder du her:

Ugens bedste internationale album finder du her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA