x

Gossip-forsanger går solo: hør førstesinglen fra kommende album her

Gossip-forsanger går solo: hør førstesinglen fra kommende album her

Den tidligere Gossip-forsanger Beth Ditto er nu for alvor sprunget ud som solo-artist med annonceringen af sit første studiealbum og førstesinglen ”Fire” ude.

Sangerinden fra Arkansas har selv påstået i et interview med BBC 1, at hun skrev mellem 65 og 80 sange til dette album, og albummet betitlet ”Fake Sugar” er sat til at udkomme den 16. juni.

Beth Ditto er unægtelig mest kendt for sin medvirken i indierockbandet Gossip, som igennem 12 år var særdeles markante på musikscenen. Samarbejdet sluttede dog i 2013, et år efter deres sidste udspil ”A Joyful Noise”, hvor de besluttede sig for at gå fra hinanden.

Men nu er Beth Ditto altså i gang igen, og efter førstesinglen at dømme kan man glæde sig til en lyd, der i stor grad læner sig op ad tidligere tiders lyd. Og Ditto vil have, at vi skal danse, før vi får hendes velsignelse, at dømme ud fra teksten: ”Get up, up, up, up, up, up, up / if you want my, want my, want my love”. Den musikalske røde tråd holdes dermed ved lige, da Beth Ditto også proklamerede ved Gossips debut tilbage i 2000: ”Vores mission er, at I skal danse, og hvis I ikke vil danse, så kan I bare blive hjemme og lytte til de gamles radio”.

Bemærkelsesværdigt er det også, at nr. 7 på den offentliggjorte track-liste, ”Go Baby Go” efter sigende skulle være en hyldest til afdøde Alan Vega.

Lyt til ”Fire” her:

Her kan du se den fulde track-liste til ”Fake Sugar”:

1 Fire
2 In and Out
3 Fake Sugar
4 Savoire Faire
5 We Could Run
6 Oo La La
7 Go Baby Go
8 Oh My God
9 Love in Real Life
10 Do You Want Me To
11 Lover
12 Clouds


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA