x

Danske bands markerer sig i Belgien

Danske bands markerer sig i Belgien

Music Export Denmark (MXD) kæmper en konstant kamp for at skaffe danske bands opmærksomhed i det potentielt lukrative udland. Som et led i arbejdet var MXD medarrangør af ”Spot on Denmark” – en showcase med danske bands, der fandt sted i Bruxelles i lørdags (den 3. november).

Figurines optrådte for første gang i det belgiske, og såvel publikum som pladebranche var tilsyneladende så begejstrede, at bandets manager, Jesper Majdall, nu forsikrer, at gruppens tredje album, ”When The Deer Wore Blue”, udkommer i Belgien til foråret.

Også duoen Murder bestående af Jacob Bellens og Anders Mathiasen spillede sig ind i belgiernes hjerter. Således udsendes bandets andet album ”Stockholm Syndrome” ligeledes i Belgien, ligesom der kom booking-aftaler i stand med både et belgisk og et hollandsk bookingbureau. Manager Jim Q. Holm tilføjer tilmed, at albummet givetvis også udkommer i Frankrig.

Endelig var også Band Ane med i Belgien, men selv om der udvistes stor interesse for hendes album ”Anish Music”, kom ingen aftaler i hus.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA