Infernal tager på 20 års jubilæumsturné

Infernal tager på 20 års jubilæumsturné

Der er siden debuten i 1997 løbet meget vand under broen for Lina Rafn og Paw Lagermann, efter at de for første gang tørnede ud som electro-pop-duoen Infernal. Nu skal 20 år i musikkens tjeneste fejres med to nye singler og en jubilæumsturné med start i Frederiksværk i oktober.

Selvom numre som ”Sorti de L’enfer”, remaket af 80’er-hittet ”Self-Control” og ”Kalinka” er det dog ubestrideligt, at duoens egentlige gennnembrud kom med 2004-singlen ”From Paris to Berlin”, der vel at mærke blev et europæisk hit. Seneste udspil var dog en overraskende dansksproget udgivelse med ”Her er Paw og Lina”.

Men nu skal tourbussen ud at rulle igen, denne gang under sloganet #InfernalRiverPissetNed. Det følges op af to singler, der udkommer henholdsvis den 14. april og 5. maj. Og det kan ganske sikkert blive et glædeligt gensyn fra mange, da det nu er tre år siden, man sidst hørte til den festglade duo.

Om en af de kommende singler, betitlet ”Holding On”, udtaler bandet selv:

”Inspirationen til dette track bunder i det første årti som band og en gave til vore fans. For os, er “Holding On” et meget “rent” Infernal-nummer. Måske fordi, det har et instrumentalstykke efter noget sang. Det har vi gjort så mange gange før. Eller måske er det fordi det har den rette blanding af power og håbefuldhed i sig. Vi er på gulvet, men vi er ikke hovedløse. Det er et valg at overgive sig – at slå sig løs og ha’ det fedt, selvom noget måske gør ondt eller ikke er perfekt. Nummeret indeholder den dér underlige dobbelthed, vi altid rummer, men ikke altid udtrykker musikalsk. Noget med, at vi er klogere, end vi lyder. På “Holding On” synes vi, balancen holdes imellem at have noget på hjerte, men uden at sige det så tungt, at det ikke kan synges på gulvet.”

Imens vi venter, så kan vi jo tage en tur ned ad Memory Lane...

Således ser turnéplanen ud.

20.10.17 Gjethuset, Frederiksværk

21.10.17 Gazzværket, Aabenraa

27.10.17 Train, Aarhus 

28.10.17 MCH Herning Kongrescenter, Herning  

02.11.17 Vershuset, Næstved

03.11.17 Skråen, Aalborg 

04.11.17 Elværket, Holbæk

10.11.17 Musikhuzet, Rønne 

11.11.17 Dok 5000, Odense

22.12.17 Store Vega, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA