x

Ny single fra Kato hitter i England: Se musikvideoen her

Ny single fra Kato hitter i England: Se musikvideoen her

Den altid populære danske dj Kato synes altid at have en god finger på pulsen i forhold til, hvad der rører sig i den store verden. Det er denne gang kommet til udtryk i den nye single ”Show You Love”, der er kommet til live i samarbejde med producer Sigala og sangerinde (og skuespiller) Hailee Steinfeld.

Denne trio ser ud til at være en ganske velfungerende en af slagsen, eftersom nummeret er tæt på at have nået de fem millioner streaminger og er blevet særdeles godt modtaget i Storbritannien især, hvor sangen har været hyppigt spillet på Capital FM og BBC Radio 1.

Nu er der så video ude, og vi bliver ved med at søge worldwide. I videoen befinder vi os cruisende igennem den amerikanske ørken med tre ganske nydelige damer i en også ret så lækker bimmer. Så bliver det næsten heller ikke mere eksotisk.

”Show You Love” er det første, der er hørt til Kato siden sidste års single "Live it Up". Der er ikke nogen forlydender endnu om, hvorvidt singlen skulle være efterfulgt af flere udgivelser fra Katos hånd i den kommende tid. Men at dømme ud fra tallene tegner det i hvert fald godt for Kato og co.  

Se den lækre video her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA