Nyhed

De bliver store i 2017: Se den farverige video til Spot-aktuelle Turquoise Suns ”Sleeping”

I fredags udgav de den nye single "Sleeping", nu følger musikvideoen

Aarhus-bandet Turquoise Suns "Sleeping" kom på gaden i fredags med premiere på P6 Beat, og nu kan GAFFA byde velkommen til premieren på den tilhørende spændende musikvideo. Videoen er produceret og instrueret af Turquoise Suns frontmand Frederik Linde i samarbejde med to venner.

I januar var det psykedeliske rockband med på listen over 12 unge danske bands og solister, som vi forventer bliver store i 2017 – læs artiklen her. Du kan se den spritnye video i bunden af artikel og selv vurdere gruppens nye udspil.

Den aarhusianske sekstet Turquiose Sun har siden 2014 trukket bølger af tropisk psykedelika ind over Danmark. Deres syrede atmofæriske udskejelser med lag af synths, fuzz-guitarer og 70’er-inspiration præger i høj græd den nye musikvideo.


Sangen fortæller en historie om den konstruerede virkelighed og det at leve i en drøm, eller nærmere at vælge at gøre det. I sangen fremhæves det, hvordan det, øjet ser eller vælger ikke at se former virkelighedsbobler omkring os, og hvor tilfredsstillende, men samtidig angstprovokerende det kan være at lade sig forføre ind i ignorancen.

I videoen går temaet om falske virkeligheder igen, når en ung mand drømmer sig langt væk, fra sofaen han sidder på og ind i fjernsynet til Australiens stormende bølger. Jo mere karakteren fortaber sig i sin drøm, desto mere uvirkelig bliver verden. Til sidst bliver fascinationen så stor, at man ikke længere kan kende forskel på drøm og virkelighed.

Turquoise Sun kan opleves live følgende steder i den kommende tid:


Loppen, København, 19. april

Spot Festival, Aarhus, 5. maj

GAFFA præsenterer musikvideon til "Sleeping" af Turquoise Sun:

 


 

ANNONCE