x

Denner/Shermann fuldender programmet på Nordic Noise Rock Festival 2017

Denner/Shermann fuldender programmet på Nordic Noise Rock Festival 2017

Mercyful Fates Michael Denner og Hank Shermann spiller deres første fulde danske livekoncert på Københavns Nordic Noise Rock Festival 2017.

Foruden de erfarne guitarister Denner/Shermann bliver bandet fuldendt af Sean Peck (vokal), Marc Grabowski (bas) og svenske Jens Bergild (trommer).

Talsmanden for Nordic Noise Rock Festival Michael H. Andersen fortæller: "Denner/Shermann var faktisk vores første valg som headliner til Nordic Noise, men vi fik ad flere omgange at vide, at det ikke kunne lade sig gøre. Med blod, sved, tårer og et stort puslespil lykkedes det alligevel. Jeg er pavestolt."

Forventningerne til koncerten er store, efter det danske rock- og metalmedie Metalized har kåret Denner/Shermanns debutalbum "Masters of Evil" til årets album i 2016. Mon ikke vi også får lov at høre et par klassiske numre fra Mercyful Fates albums ”Melissa” og ”Don’t Break The Oath”?

Michael Denner udtaler: "Det første full blown show i København finder sted på Nordic Noise Rock Festival lørdag den 13. maj 2017. Vi glæder os til at spille for jer den dag. Det bliver fedt."

Koncerten den 13. maj er bandets første rigtige koncert i København. Sidste år gav de en minikoncert til High Voltage Rock Awards – et prisshow, der i øvrigt finder sted igen på High Voltage på lørdag den 16. april.

Varm op med Denner/Shermanns "Son of Satan" fra deres album "Masters of Evil".

Se hele lineuppen for Nordic Noice Rock Festival 2017 her:

Fredag d. 12 Maj 2017
Artillery (DK)
Bullet (SE)
The Amorettes (SCO)
Vega (UK)
Headless feat. Göran Edman (IT/SE)
Statement (DK)
Meridian (DK)
Junkyard Drive (DK)

Lørdag d. 13 Maj 2017
Denner/ Shermann (DK) 
Tygers Of Pan Tang (UK)
SEA (DK)
Syron Vanes (SE)
Franklin Zoo (DK)
Black Oak County (DK)
Killer Bee (SE)
Black Income (DK)
Black Swamp Water (DK)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA