x

Byt julesange med Sufjan

Byt julesange med Sufjan

Sidste år udsendte Sufjan Stevens en boks med julesange, der havde titlen "Songs For Christmas", og er en samling af jule-ep'er, der blevet indspillet i perioden 2001-2006.

Den følges i år op med en særlig julekonkurrence på sangskriverens webside, hvor man skal skrive en original julesang og indsende den til Stevens' pladeselskab Asthmatic Kitten.

De vil udvælge en vinder, og nu kommer det interessante. Sangskriveren bag den bedste julesang skal herefter overdrage rettighederne til sangen til Sufjan Stevens, der til gengæld vil overdrage en original julesang samt rettigheder til vinderen.

"Du kan gemme den til dig selv, sælge den til en stort sodavandsfirma, bruge den i din datters første julevideo, eller give den gratis væk på din webside. Ingen udover dig og Sufjan vil høre sangen, med mindre du beslutter noget andet. Du får sangen og alle rettighederne til den. Vi får de samme rettigheder til din sang".

For at deltage skal man ud over at skrive en original julesang også indspille den og indsende den som mp3 inden 1. december. Efter fjorten dage vil vinderen blive fundet og alle bidragene vil kunne høres på pladeselskabets webside.

Så på med nissehuen, varm noget glögg og find guitaren frem, og så kan du måske få din helt egen Sufjan Stevens-sang i julegave.

Læs mere om konkurrencen hos Asthmatic Kitten


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA