x

Radiohead-guitarist på Bryan Ferry-album

Radiohead-guitarist på Bryan Ferry-album

Radioheads guitarist Jonny Greenwood medvirker på Bryan Ferrys første album med egne numre siden "Mamouna" fra 1994, skriver nme.com.

Hvis du mener, at du har hørt Jonny Greenwoods navn i andre Bryan Ferry-sammenhænge før, så er du ikke gået helt galt i byen. For Jonny spillede nemlig guitar på 3 Roxy Music-numre på soundtracket "Velvet Goldmine", hvor der til lejligheden var samlet et all-star-band med blandt andre Jonny Greenwood, Bernard Butler og Thom Yorke. Sidstnævnte sang så tæt op ad Bryan Ferrys original, at der nok ikke har været grund til at indkalde ham til Ferrys nye album "Frantic".

Med på "Frantic" er også Brian Eno, som var med i det originale Roxy Music, men som ikke ville være med på bandets genforenings-tour, der blandt andet førte dem til København den 18. september sidste år. Han mente nemlig, at turnéen kun var for at score penge; det er selvfølgelig nemt at sige, når man stadigvæk er en af de mest benyttede producere med navne som David Bowie, U2 og James på CV’et.

Albummet forventes ude i marts/april i år.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA