x

Christopher vil allerhelst være nøgen i ny musikvideo

Christopher vil allerhelst være nøgen i ny musikvideo

Der er efterhånden ikke mange danskere, der er i tvivl om, at ham der Christopher er ret godt skåret. Og i den nyeste video til singlen ”Naked” bliver vi igen bekræftet i dette udsagn.

Væltende og dansende rundt er Christopher i samspil med Sus Wilkins, og forholdet synes bare at gå allerbedst, når ingen af parterne har særlig mange beklædningsdele på (hvilket også giver anledning til at vise det allerfineste matchende undertøj fra Calvin Clein).

Men måske betyder afklædningen noget mere, end hvad man lige anskuer ved første øjekast. Det mener sangeren i hvert fald selv og betoner, at det er et mørkere udtryk, vi får at se fra Christopher end tidligere.

"Silhouettes in the dark got me feeling / that we don't have to save the world"

“Naked handler om en forhold, hvor alt er kaos, og det eneste, der virker, er når man ligger i en seng og er nøgne sammen. Den handler om at turde at stole 100% på en anden, og om at det kan være svært at skulle være sårbar og vise 100%, hvem man er. Om at være modig nok til at være fuldstændig “nøgen” for at få et forhold til at fungere”.

Singlen ”Naked” er første udspil fra popfænomenets hånd i 2017, siden han afrundede 2016 med singlen ”Free Fall”.

Se den saftige video her:  


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA