x

Gob Squad får hollandsk pladekontrakt

Gob Squad får hollandsk pladekontrakt

Gob Squad har brugt det sidste års tid på at skrive materiale til deres tredje album "Watch The Cripple Dance", der blev indspillet i august med den tidligere Hatesphere-frontmand Jacob Bredahl bag knapperne.

Efter at have været i kontakt med en række potentielle selskaber faldt valget på hollandske Mascot Records, og om valget siger frontmand Thomas Bredahl:

"Mascot var vilde med det nye materiale og var selvfølgelig friske på at smide skiven på gaden i starten af det nye år. Jeg kender Mascot-drengene for deres arbejde med Volbeat, og jeg kunne ikke forestille mig et bedre selskab at signe med i øjeblikket.

I følge en pressemeddelelse er det nye materiale et resultat af bandets musikalske og personlige udvikling gennem de sidste par års turnéliv. Gob Squad arbejder nu med to vokalister og blander deres punkrock og hardcore-rødder med soul og pop samt et bredere spektrum af alternativ rock, hvilket der kan høres eksempler på på gruppens MySpace-side.

"Watch The Cripple Dance" udsendes til januar, men inden da er der mulighed for at opleve bandet spille nogle af sangene live, når de 4. december varmer op for Motörhead på Vega.

Den koncert er udsolgt, men to dage senere kan gruppen opleves på The Rock, hvor de vil præsentere det nye materiale til en koncert, hvor de er hovednavn.

Gob Squad på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA