x

To nye navne skal dele scenen til Grøn Koncert

To nye navne skal dele scenen til Grøn Koncert

I dag tilføjes to nye navne på plakaten til dette års Grøn Koncert, hvor to kendte danske navne fra hiphoppens verden skal dele scenen til sommer. Der er tale om Sivas og Ukendt Kunstner, som også kan opleves på de grønne plæner til sommer sammen med offentliggjorte Rasmus Seebach og Scarlet Pleasure.

Grøn 2017 er i fuld gang med at offentliggøre årets program til koncertturnéen. At dele scenen kan ses som en fordel for de unge musikere. Sivas Torbati, der også blot går under navnet Sivas, fortæller: ”Vi spiller sammen med Ukendt Kunstner på Grøn i år, og dem har jeg et virkelig stærkt forhold til, fordi vi har været på turné sammen før. Jeg betragter dem efterhånden som familie”. Sivas slog igennem med singlen "D.A.U.D.A." i 2014 og har senest udgivet singlen "Saucen".

”Vi har prøvet at skulle bakke hinanden op, så det bliver ikke et rutinepræget show, men det bliver et rutineret show. Det bliver godt,” supplerer Hans Philip, der sammen med Jens Ole McCoy udgør duoen Ukendt Kunstner. En duo som i december 2016 meddelte deres opløsning, men siden har offentliggjort flere koncerter på sommerens festivaler, så helt opløst er de ikke endnu.

GAFFA var med til Hans Philip og Jens Oles koncert i Falconer Salen, hvor Ivan Rod anmeldte koncerten og gav duoen fire stjerner: ”(…) den eksklusive koncert i Falconer Salen var en markant afslutning på en kort (og måske overstået?) karriere som Ukendt Kunstner”. Læs hele anmeldelsen lige her.

Her kan du blive helt klar til sommerens græsplæner med Ukendt Kunstners nummer "Gennem Byen" og Sivas' "D.A.U.D.A":

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA