x

Carpark North med i computerspil

Carpark North med i computerspil

Da Carpark North gav koncert på dette års udgave af Danmarks Smukkeste Festival kunne de fortælle, at det ville blive årets sidste koncert fra deres side.

Det betyder dog ikke, at de tre musikere havde tænkt sig at påbegynde juleferien allerede i august.

Lige nu er de aktuelle med sangen "Human", der kan høres på soundtracket til spillet FIFA 08, hvor de er i særdeles godt selskab blandt navne som Maxïmo Park, Art Brut, Peter Bjorn and John og Simian Mobile Disco.

Om bandets forhold til det populære spil fortæller Carpark North-frontmanden Lau Højen til GAFFA.dk:

– Vi har selv spillet FIFA i nogle år, blandt andet i studiet, og når vi er i tourbussen. At have musik med i FIFA 08 er både en ære og en virkelig stor oplevelse for os. Det er så fantastisk underligt pludseligt at høre ens egen musik strømme ud gennem højttalerne – også fordi vi står sammen med kæmpestore internationale verdensstjerner som Travis, Robyn, !!! og Maxïmo Park.

Samtidig med det kan Lau fortælle, at gruppen er godt i gang med at indspille materiale til et nyt album, der vil blive udsendt i starten af 2008.

– Vi har omkring syv sange færdig indspillet til pladen. Vi regner med at ramme nogle stykker over ti, før vi er færdige. Vi har bygget vores eget studie "Yderlandet", hvor vi egentligt blot skulle indspille demoer. Men demoerne er blevet så vellydende, at vi har valgt at lavet 80% af pladen færdig selv – uden producer. Planen er så at få en pissedygtig amerikansk producer (som vi desværre ikke kan ikke afsløre navnet på endnu) ind over på de sidste 20% i starten af 2008.

Lau kan desuden fortælle, at de forventer at have en ny single klar i starten af det nye år, og derefter følge op med enkelte koncerter i starten af 2008. Og når pladen så er udkommet, virker det sandsynligt, at gruppen vil tage ud på en længere sommerturné.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA