x

Billy Bob Thornton i Lille Vega

Billy Bob Thornton i Lille Vega

Amerikanske Billy Bob Thornton er først og fremmest kendt som succesfuld skuespiller, manuskriptforfatter og filminstruktør, men han har faktisk en musikalsk åre, og den kan man komme til at høre, når han giver sid-ned-koncert i Lille Vega i København 9. april.

Billy Bob Thorton udgav sidste år sit debutalbum "Private Radio", der stilmæssigt lægger sig mellem blues og country.

Billy Bob Thornton har haft roller i film som "Armageddon", "U-Turn", "En Simpel Plan" og "Bandits", og hans skuespil har givet ham to Oscar-nomineringer. I 1996 vandt han desuden en Oscar for manuskriptet til "Sling Blade", som han også både instruerede og spillede hovedrollen i.

Thornton har imidlertid en længere musikalsk karriere bag sig. Han begyndte at optræde offentligt som trommeslager og sanger allerede i en alder af 9 år, og siden turnerede han det sydvestlige USA tyndt, bl.a. med det succesfulde ZZ Top-hyldestband Tres Hombres.

Da koncerten er en sid-ned-koncert, er der et begrænset antal billetter til salg, og det er nummererede siddepladser. Man kan jo håbe, at man kommer til at sidde ved siden af Billy Bob Thorntons Tomb Raider-kone, Angelina Jolie, hvis han ellers tager hende med - men det er jo nok ønsketænkning.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA