x

Spot-scenen ved Aarhus Å er kommet for at blive med gratis koncerter

Spot-scenen ved Aarhus Å er kommet for at blive med gratis koncerter

Spot Festival og Aarhus Kommune lader Spot-scenen over åen i Aarhus midtby blive hængende, og nu præsenterer Spot en ny koncertrække i Aarhus midtby. Se sommerens program nederst.

Scenen er delvist placeret over åen, delvist på land og kan håndtere både et stort og et mindre publikum ved Immervad over for Den Spanske Trappe. Programmet afspejler Spot Festivals egne musikprofil, hvor der er fokus på de største danske talenter – men det har også været vigtig at præsentere de dygtigste lokale artister.

”En moderne storby tør godt skilte med sit unge musikliv. Jeg tror, at byens borgere og sommerturister vil komme til at sætte pris på dette lille musikalske åndehul. Det vil understøtte den afslappede atmosfære, byen i forvejen er kendt for og vil sætte en varm streg under byens image, som byen, hvor musikken er i centrum”, udtaler Gunnar K. Madsen, festivalleder på Spot Festival . 

Spot-scenen giver borgere, byens gæster og turister en koncertscene, hvor de kan opleve spændende, nyere musik fra hele landet på fastlagte lørdage i løbet af sommeren. Kommunen har givet tilladelse til 10 koncert-lørdage i perioden mellem Spot Festival og Aarhus Festuge.

 

Det fulde program – koncerterne begynder klokken 14:

27. maj – Soleima og Soon

3. juni – Peppermint B og The Vice

17. juni – Bogfinkevej og Monti
(præsenteres i samarbejder med Aarhus Volume)

24. juni – The Attic Sleepers og Martin Baltser

1. juli – Kajsa Vala og Gurli Octavia

8. juli – Wangel og Alexander Oscar

29. juli – HQ Club afternoon – Headquarters resident DJs
(præsenteres i samarbejde med Headquarters)

5. august – Rasmus Matthiesen og R.Noor.

12. august – Kentaur og Nicklas Sahl

19. august – Tårn og Sundays

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA