x

Distortion offentliggør det fulde program – med blandt andet Major Lazer-medlem

Distortion offentliggør det fulde program – med blandt andet Major Lazer-medlem

Streetfestivalen Distortion står nu klar med det endelige program for i år med tilføjelser til både Distortion Club og Distortion Ø. Blandt tilføjelserne er KIDD, Fabian Mazur, Faustix, DJ ER DU DUM ELLER HVAD, ELOQSalvatore Ganacci samt ingen ringere end Jillionaire, kendt som et af medlemmerne af Major Lazer.

Distortion, der som finder sted den 31. maj-4. juni forskellige steder i København, har allerede internationale navne som Riff Raff, Mura Masa, Tale of Us og Maceo Plex på plakaten. De tre sidstnævnte spiller på Distortion Ø, der finder sted fredag og lørdag på Refshaleøen, mens Riff Raff spiller torsdag på Rust til en af de mange nattefester, der udgør Distortion Club.

For at få adgang til de mange arrangementer og fester kan man købe Distortion Week Pass. Du kan også nøjes med at købe Gadearmbåndet, der giver adgang til Royal Main Stage på Rådhuspladsen onsdag og torsdag, hvor blandt andet MORTEN spiller. Gadefesterne, der finder sted om dagen onsdag og torsdag på hhv. Nørrebro og Vesterbro, er dog fuldstændig gratis.

Få det fulde overblik og programmet på Distortions hjemmeside lige her.

Varm op til gadefesterne med kollaborationen mellem Jillionaire og Salvatore Ganacci, der begge er aktuelle ved årets Distortion.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA