Nyhed

Musikvideo: Danske M.E.T.A. indtager Kina

Kineserne er klar til at høre meget mere af den danske duo

Den danske soulpopduo M.E.T.A. er klar med deres nye musikvideo, som består af klip fra deres nylige Kina-tour, som ifølge gruppen selv var en stor succes.

Det kinesiske publikum var med på både fællessang og gruppekram, da duoen gæstede Kina, hvor de i alt spillede fem koncerter. Dette var et forsøg på at skabe bandets gennembrud i Kina, så der var blevet brugt en del tid på at skræddersy en helt særlig koncertoplevelse til det kinesiske publikum – forhåbentligt ender det med at have den ønskede effekt.

Bandet havde hentet støtte fra blandt andet DMC, Ren Productions, Dansk Kunstråd, Jazz Danmark og Start! Frederiksberg, som var med til at søge for, at touren blev en succes. Dette blev også underbygget af publikum, som var alt andet end sløve og kedelige, men tværtimod var dansede og entusiastiske under koncerterne. 

Specielt i Beijing, hvor der ellers var tekniske problemer, var folk klar på ekstranumre og dans til den udsolgte koncert. Det samme gjorde sig gældende, da bandet dagen efter var forbi MIDI Festival, hvor de havde fået tildelt den store Main Stage. Her var humøret lige så højt som i Beijing, hvor stemningen nærmest blev euforisk med fællesklap og -sang.

De tre efterfølgende dage spillede M.E.T.A i Shenzhen, Xiamen og Shanghai. Alle tre steder fik bandet slået fast, at M.E.T.A elsker Kina – og Kina elsker M.E.T.A.


Hele touren blev filmet med 3x Go Pro-kameraer. Herefter er de fedeste øjeblikke blevet samlet i en musikvideo til nummeret ”Earthling”, som udkom sidste år, og er skrevet i samarbejde med Anders Borre, Rasmus Volden og Emil Sauer. Den er en at finde på albummet ”REBORN”.

M.E.T.A. agter at vende tilbage til Kina i september og oktober, hvor de formentligt skal spille turné med et af Kinas mest populære rockbands.

Hvis du ikke gider tage hele vejen til Kina, så kan de også opleves i Danmark til blandt andet Frederiksberg Festival 10. juni og til Årets Musikprofil i Baltoppen Live den 20. maj.


 

Se videoen her:


 

 

ANNONCE