x

Vandt du Orchestra Baobab?

Vandt du Orchestra Baobab?

Som du nok har bemærket, er det mest pop- og rocknavne, du kan vinde cd’er, billetter og merchandise med her på GAFFA.dk, men vi skal ikke glemme verdensmusikken – slet ikke, når den bliver personificeret af det legendariske, meget roste senegalesiske veteranorkester Orchestra Baobab. Et orkester, som blandt andet lovprises uhæmmet af GAFFAs verdensmusikekspert Torben Holleufer, og han ved, hvad der er kvalitet. Eksempelvis kalder han gruppens seneste album ”en af årets store og uforglemmelige plader indenfor verdensmusikken”. Gruppen gæster det københavnske verdensmusikspillested Global 14. december, og det kan du være en af de heldige, der vinder to billetter til.

Orchestra Baobab blev dannet i Senegals hovedstad Dakar tilbage i 1970 og markerede sig stærkt op gennem 70’erne og 80’erne med deres musik, der blandt andet trækker på senegalesisk rumba og også cubansk musik (der jo også har rødder i den afrikanske musik). I 1987 gik de i opløsning, men blev gendannet i 2001 og har siden udsendt flere højt skattede plader, ligesom de spillede en svedig koncert i Roskilde Festivals Ballroom i 2002. Og det er altså svært at sidde stille, når orkestret folder sin særdeles dansevenlige musik ud.

Du kunne være en af heldige, der hver vinder to billetter til en helt sikkert festlig aften med Orchestra Baobab. Alt, du skulle gøre for at deltage i konkurrencen, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Made In Dakar.

De heldige vindere, der har fået besked, er som følger. Tillykke!

Kim Rasmussen
2300 København S

Cathleen Nielsen
2605 Brøndby


Orchestra Baobab på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA