x

Alphabeat siger nej til Spice Girls

Alphabeat siger nej til Spice Girls

I en artikel på The Suns webside fremgår det i dag, at Alphabeat blev tilbudt opvarmningstjansen, når Spice Girls skal spille i alt 17 koncerter på spillestedet O2 Arena i december og januar.

Men ifølge den engelske tabloidavis' kilder har de seks silkeborgensere sagt nej tak til jobbet.

Alphabeat har en pladekontrakt med EMI i England og udsender deres første single derovre i begyndelsen af 2008. Derfor skulle man tro, at et opvarmningsjob til 17 udsolgte koncerter i en kæmpestor arena ville være god eksponering for de unge danskere.

GAFFA tog kontakt til Alphabeats danske pladeselskab Copenhagen Records for at høre, om det virkelig kunne passe, at de har sagt nej til jobbet. Det er det ifølge Product Manager Jakob Sørensen:

- Spice Girls var en fest for ti år siden, og Alphabeat er en ny fest. Alphabeat ville ikke sættes i bås med et band, der ikke skriver deres egne ting. Så at stille sig op med Spice Girls ville være helt forkert.

Men er det ikke en kæmpe mulighed at få lov til at spille foran så mange mennesker?
- Det skal være de rigtige jobs foran de rigtige mennesker. Der foregår så meget i England lige nu for at få lanceret Alphabeat helt rigtigt, og det her passer ikke ind - og så handler det lige så meget om, at de ikke synes Spice Girls er fede, og så skal man ikke stille sig op og varme op for dem.

Den manglende interesse fra Alphabeats side skulle i følge The Sun desuden betyde, at Spice Girls har valgt at optræde uden opvarmningsband til koncerterne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA