x

Papa Roach og Frank Carter til Amager Bio

Papa Roach og Frank Carter til Amager Bio

Godt nyt til fans af nu metal og hårdtslående, melodisk rock. Den amerikanske kvartet Papa Roach indtager Amager Bio 13. september, med support af britiske Frank Carter & The Rattlesnakes.

Det var lige midt i nu metal (udtales "new metal")-bølgen, at Papa Roach fra Californien brød igennem med deres 2000-album Infest, som har solgt mere end syv millioner eksemplarer på verdensplan. Bandets navn var slået fast med solide syvtommersøm. Det nye og niende album Crooked Teeth udkommer 19. maj, netop 20 år efter bandets første albumudgivelse, og er allerede skudt i gang med singlen Help, som har ligget helt i toppen af Billboard Mainstream Rock. 

Forsanger Jacoby Shaddix har, som mange andre, angivet Mike Patton fra Faith No More som en af sine primære inspirationskilder. Shaddix nævner dog, at han selv synger mere om hjertet, mens Patton er langt mere sarkastisk.

Britiske Frank Carter var frontmand i de to bands Gallows og Pure Love. Da disse projekter faldt fra hinanden, overvejede han kraftigt at slå sig ned og for alvor blive tatovør – en passion, som er meget tydelig i Carters tilfælde. I 2015 vendte Carter skuden og fandt sine indre og ydre klapperslanger frem. Kvintetten har allerede to fuldlængde album ude, så der er tale om en energisk musiker, som lægger hele sin vægt bag karrieren.

Oplev Papa Roachs kaninklædte video af Help her, og prøv kræfter med Frank Carter længere nede.

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA