x

Marvel Hill på efterskoleturné

Marvel Hill på efterskoleturné

Billeder: http://www.marvelhill.com

Det fremadstormende århusianske elektrorockband Marvel Hill udgav 10. september deres velmodtagne debutalbum ”Heartless Is More”, og de har allerede spillet en del koncerter efter udgivelsen. Nu tager de så på en mindre turné til landets efterskoler med turpremiere allerede i aften.

Efterskoleturnéen er arrangeret i samarbejde med Dansk Rock Samråd (ROSA), og det er planen, at ROSA igen vil sende to bands af sted til marts/april, ligesom det er meningen, at efterskoleturnéerne skal blive et tilbagevendende ROSA-projekt.

Marvel Hill har som nævnt næsten lige udgivet deres debutalbum ”Heartless Is More”, men de har længe huseret i den århusianske
undergrund. Tilbage i 2003 deltog de i Starfighters-konkurrencen på
Danmarks Smukkeste Festival, hvor de fik en top 3-placering. Dengang var de elektroniske elementer i musikken stort set fraværende, men da keyboardspilleren Rasmus Lindgren kom med i gruppen, der nu består af fire medlemmer, udviklede deres udtryk sig markant.

Programmet for turen er således – og det altså kun efterskoleelever og -lærere, der kan få glæde af Marvel Hill i denne omgang:
Tirsdag 27. november: Femmøller Efterskole
Torsdag 29. november: Ranum Efterskole
Mandag 3. december: Østhimmerlands Ungdomsskole
Onsdag 5. december: Hammerum Efterskole
Torsdag 6. december: Vostrup Efterskole

Næste offentlige Marvel Hill-koncert bliver 31. januar på det københavnske spillested Rust, der til den tid vil være genåbnet.

Marvel Hills hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA