x

TDC hovedsponsor for Mega Vega

TDC hovedsponsor for Mega Vega

TDC bliver hovedsponsor og samarbejdspartner i realiseringen af det planlagte Mega Vega, et nyt koncerthus tilegnet store rytmiske koncertbegivenheder i København og en del af et ekspanderende Vega. Koncerthuset får plads til 5000 stående eller 3000 siddende gæster. Startskuddet for det nye samarbejde mellem TDC og Vega lyder allerede den 28. november, med koncerten med britiske Editors, der er en såkaldt TDC Upload-koncert – altså en koncert, der, når den er overstået, kan købes via TDC’s musiksite.

”TDC er en drømmepartner for Vega. Med deres teknologi får vi bedre forudsætninger for at indfri ambitionen om at forstærke koncertoplevelsen og knytte flere oplevelser til den traditionelle oplevelse af live musik. Og med så stærk en virksomhed til at bakke op om vore aktiviteter sikrer TDC også Vegas kunstneriske uafhængighed,” siger Malene Lei Raben, administrerende direktør for Vega.

Partnerskabet med TDC skaber ifølge Vega den fornødne sikkerhed for driften af Mega Vega i en årrække. Forud for den planlagte indvielse af koncertsalen ultimo 2009 vil samarbejdet blandt andet udmønte sig i en række aktiviteter knyttet til TDC’s koncertrække Upload – en koncertrække, der blandt andet har præsenteret artister som Franz Ferdinand, David Gray, The Streets, Kaiser Chiefs og L.O.C rundt om i hele Danmark.

Den nye koncertsal vil ifølge Vega få stor betydning for København som Skandinaviens førende oplevelsesmetropol, og derfor har Vega også ansøgt Københavns Kommune om støtte til projektet.

Med etableringen af en stor koncertsal i Vegas regi bliver det ifølge Vega muligt at følge kunstnerne fra den spæde start til det store gennembrud. Vega åbner nemlig også i 2008 en ny, lille scene i kælderen under Vega. Nano Vega får plads til 150-200 personer og er derfor oplagt til upcoming navne.

Vega består derudover af koncertsalene Lille Vega og Store Vega med plads til henholdsvis 500 og 1500 personer.

Vegas hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA