x

Enter Shikari til Amager Bio

Enter Shikari til Amager Bio

De selvstyrende post-hardcore og elektroniske briter i Enter Shikari besøger Amager Bio den 6. december. Bandet, som er kendt for at gå sine egne veje og udgive på eget selskab, tager to britiske opvarmningsbands med, i form af Lower Than Atlantis og Astroid Boys, som begge hører til i den tungere ende rent lydmæssigt.

Svensk GAFFA anmeldte Enter Shikaris seneste album fra 2016, og uddelte 4 stjerner. Sanger og keyboard spiller Roughton "Rou" Reynolds har til NME talt om bandets kommende udgivelser:

– Det, som har inspireret os mest, var arenatouren sidste år. Vi har aldrig været det mest ambitiøse band – sultne efter succes, eller hvordan du definerer succes, men jeg tror at det (touren, red.) åbnede så mange døre, rent kreativt. Du ved, da den kvadrofoniske surround sound og lyseffekterne gik i sync med musikken... Jeg tror at den eneste ting, vi tænker på lige nu, sådan, mens vi skriver, er at prøve at finde, ikke så meget en måde at skifte retning eller flytte os væk, men bare prøve at få tingene til at lyde større.

Hør Enter Shikaris spritnye nummer Supercharger her:

Prøvesmag Lower Than Atlantis her:

Astroid Boys:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA